19:09 Balázsnak: Szegedre megy
12:28 Balázs: Bobál Geri iránt érdeklődünk, de az Újpest is
19:51 Tessy: Oké, hogy egy csatárt akartunk igazolni. De itt nem a csatárokkal van gond, hanem az egész csapattal. Hozzáállás nulla.Miben bízunk, mikor olyan játékosaink vannak, egyelőre név nélkül, akiknek magas az első osztály, és ebben Supka is bőven benne van
16:24 Heisenberg: Na ez jó hír, hogy Ganea nem jön.
13:54 ZTE.HU/TRANSFER: A román lap mai cikke szerint az FCU Craiovához kerül Ganea.
12:56 Zsóry: Kapust nem akarnak igazolni? Rutinosnak jöhetne Póser vagy Verpecz. De fiatal tehetsegkent jöhetne Hutvagner a siofokbol aki a Sampdorianal edződött vagy Bese Balázs. Mert ahogy látjuk a kapus kérdés nálunk nincs megoldva.
18:05 Jox: Pisi, Qaka után Gané is ?
14:12 Heisenberg: De adódik a kérdés, hogy akkor ki távozik a támadók közül, ha ő jönne?
14:12 Heisenberg: Nem tünik nagy igazolásnak. Meg ahogy látom nem egy nagy gólvágó a srác.
12:29 ZTE.HU/TRANSFER: Állítólag hamarosan csatárt igazoltok: https://zte.hu/transfer/index.php?controller=post&action=view&id_post=343
08:00 Krapulax: Vargának: Bár nem engem kérdeztél, de a kapus csere simán indokolható húzás volt Tordai teljesítményének tükrében. A versenhelyzet jó. Az egy másik kérdés, hogy most éppen egymást múlja alul a két kapus.
07:55 Krapulax: Nem vagyok Supka rajongó, de az a véleményem, hogy az említett három "szakember" mindegyike az erősen kerülendő kategória.
20:17 Tessy: Nem érzem azt, hogy Supka hatással lenne a jelenlegi keretre/az ő emberei is nullák/,magyarul nem tud hatással lenni a csapatra. Amennyiben marad, nekünk annyi!
19:48 Supka utód: Mátyus, Kondás, Feczkó
20:57 Ry: Honvéd is vezet! Hamarosan a helyünkre kerülünk!
18:05 Szurkoló: Karnitski nem védő, védekező kp. vagy labdaszerző pozicióba kéne játszatni! Kuttor is bele bukott most meg Supka is erőlteti! Egyik hülyébb mint a másik!
17:51 Toni: Bobal far-nehéz mozgású. Helyette Vadnai v. a kis Grúz is jobb lenne, ők legalább a támadás építést segítik
11:47 Krapulax: Türelmetlenek vagytok. Nehezen lendül bele a csapat, mindössze erről van szó. Nagyon remélem.
09:58 Rajna: Krapulax : na akkor a kakas taréjos , mióta Kövesd diszpolgára lett elfelejti hogy ö miért is van Kővesden, szólni kéne neki hogy ö itt foci véget van , és valahogy ott kéne bizonyítani mert csak megy lentebb lentebb
09:50 Rajna: Krapulax: csak álmodj király lány van ilyen sláger , a Debrecen ellen jó ha egy döntetlen ki jön mert ez a társulat a 0 val egyenló, bérletem van de ki sem megyek a mérkőzésre minek ezt a kakastaréjos Cserit erőltetik, de minek mennyi meccs ment már
08:56 Meklén: Megsértődnek ezek a kutyautők.Ilyen is csak nálunk fordulhat elő.Nevetséges.A csapatunk kiesik,mi itt maradunk,ők meg elhúznak máshová.Ki kell tenni őket a 2.csapatba.Ja,és sok új igazolással nagyon mellélőttünk,élen Bobállal...
08:20 ?: Azzal is baj van, aki allandoan kezd azon is valzoztatni kene. Uj kapus kell, Bobal felejtos, Karnitskit eggyel feljebb kell jatszatni,Cserinek a vegen kell adni bo fel orat.
08:17 ?: Sajnos azt látom a csapatomon, hogy több játékos is meg van sértődve, ha nem kerül be a csapatba, ha viszont játszik, nem azt kapom tőle, amit elvárnék. Nehéz így építkezni. Bízom benne, hogy ez mihamarabb változni fog.
20:51 Varga70: Arról viszont nem őn tehet hogy kimarada tizenegyes! Egy játékos hogyan rúghat úgy egy tizenegyest hogy le hajtott fejjel rúgja el a labdát úgy hogy nem figyeli a kapus mozgását?
20:47 Varga70: Supka úr,? Magyarázza már meg miért kell kapust cserélni? Így több gólt fogunk rúgni vagy megnyerjük a meccset? Elnök úr helyébe már holnap kirugnám, 3 mérközés óta csak próbálkozik kik legyenek a kezdő csapat tagjai. Az edző Mecsek minek voltak???
20:26 Jox: Itt van már Pisi, Qaka, de valamiért fos az egész.
20:14 Krapulax: Egy csapat nem attól szimpatikus, hogy mennyire tud, hanem például attól, hogy nem favágó vagy időhúzó játékot játszik, a helyükön kezelik magukat stb... Az ő kapusuk a 11-est is kivédte, a miénken elment a meccs. Nincs miről beszélni.
20:04 Gyuri: Én köszönöm a csapatnak,hogy megspórolja nekem a jegyek és a sörök árát hazai meccseken,ja és a villanyszámlat, mert idegen meccsek alatt,a tv is ki lesz kapcsolva,az tuti! :
19:57 Ry: Mi a f@sz volt ez már megint??? A két kieső! Harmatgyenge! Ilyen igazolásokat! 😡
19:57 Heisenberg: Szimpatikus csapat? A mezőny leggyengébb csapata mellettünk. Egy komoly csapat ennek a KTE- nek ötöt rúgott volna. Multheten is mázlija volt, hogy a Debrecen mindent elhibázott.
19:52 Tessy: SZÉGYEN!!!!! Mit gyakorolnak ezek az edzésen? Ettől gyengébb csapattal nemigen fogunk játszani.
19:50 Jox: Nem jött be a megérzésem.
19:50 Krapulax: Gratulálok a Kecskemétnek, szimpatikus csapat. Remélem, a Debrecen ellen is lesz ennyi helyzetünk, és tolunk egy ötöst.
19:49 Zsóry: Supka Off!!! Mátyus On!
19:25 .: Mátyus jön
19:10 Heisenberg: Nem merte Cserit levenni, de így is kirúgják majd Supkat. Tóth hozza megint valamelyik edzocskejet, Tallait jól megvezeti a klub kasszájából megint pár milla kikerül, mert majd igazolni kell játékosokat.
18:48 Tessynek: Teljesen igazad van,de amint ez a jellemtelen tudatlan Kuttor/kb. 2-3 fodulója van neki hátra/kiveszi a szarfradista Jovát,beteszi Dombót elindulunk....Nem kellenek nektek ők is?
18:38 Heisenberg: Minek nekunk ez a senkiházi Cseri, Tallai emberét elkene már felejteni és ez Supka állásába is kerülhet.
18:33 Jox: Félidőben beáll Jurina és lesz gól.
18:32 Jox: Na igen.
18:29 Krapulax: Tamás azzal a lendülettel, ahogyan kihagyta a 11-est át is adhatta volna a karszalagot Vajdának vagy Gabikának.
18:17 Krapulax: Ezt azért nem nevezném védésnek.
18:01 Jox: Hogyhogy Pisi véd?
17:48 Tessy: Döntetlenekkel ti sem maradtok benn.
17:09 Vasas ajándék: Csapjatok le gyorsan a Bobál,Pekár csoda kettősre,akkor csak a bajnokság végén estek ki,és nem hamarabb...….
09:07 Krapulax: Ahol Fórizs a szakmai ember, ott nincs szakma.
07:22 Tabajka Béla: Forizs lett volna a szakmai ember?Nem is értem hogyan gondolták pénzt ad,de bizalmasa meg nem lesz a klubban? Látszik a mostani vezetesunk is nulla, nincs egy normális emberünk aki igazolna.
10:36 .: Leisztinger egy hétig volt tavasszal, de mivel akart szakmai embert a klubba rakni, a klubvezetés pedig ezt kényesnek érezte, így távozott is. Egy fillér hasznunk nem volt belőle.
09:52 Tabajka Béla: Akkor nem Mezőkövesd Zsóry lesz a nevünk, hanem majd az új szponzor adja a nevet. Lehet pl. Leisztinger vagy Kosik?
09:47 ??????: És akkor mi van nem ő adja a pénzt csak a névét adja a látszat kedvéért.