21:21 mezítlábas: Azon nem lepődök meg, hogy újra a bent maradásért fogunk küzdeni, - mégis mit vártak egyesek, hogy a dobogóért megyünk?- de az hogy játszottunk 3 meccset és már egyesek szidják a játékosokat az már inkább meglep.
17:05 pali83: nk:Lehet,hogy nálad lehet nagy baj,mert a drukkerok nem csak a mostani időről írogat,hnem 3-4éves Tóth L. tevékenységéről,aki megmondja a tutit,és kus.Az előző Csak azok ruhattak labdábaedzők is azért mentek el,mer"Neki kedveskedő játékosok"Azok rúgt
10:31 Peta: A Zsóry nb1-ben tartása nem Kuttor meg Tóth Laci "szakmai " szintjén dőlt el, hanem kellő időben előtte lezajlott klubvezetői háttér alku/k eredménye
21:25 nk: Elég érdekes, hogy pont Tóthot meg Kuttort kritizáljátok,akik reménytelen helyzetből bentartották a csapatot de Nektek ez se jó..valakinek semmi nem jo..Még a mostani szereplés se annyira rossz eddig. Itt valami nagy baj van Nálatok
18:52 Palinak: Nem úgy van az, hogy csak el lehet őt zavarni onnan. Sok mindent tud ő a klub müködéséről meg minden másról. Tehát egy ilyen ember nem elmozdítható.
16:18 pali83: Ha annyi a probléma,mint írjátok Tóth vezetővel miért nem zavarjátok el,nincs odabetonozva.Évek óta a baj forrásaként emlegetitek.Ha kiesik a csapat akkor már késő.
11:22 Peta: Tóth Laci anno a Haladás /Illés Béla/Utánpótlásképzés 1 számu vezetője volt, Kuttor ott beosztottja volt és T L által került ide ezért nyilatkozta mindig TL ..hogy milyen magas szintü szakma munka folyik a Zsórynál..
07:44 Tojogalamb: Hudak, Szeles, Toth es Koszta jateka ertekelhetetlen volt, Sillye becserelese is felfoghatatlan volt szamomra. Katanec kihagyasat nem ertettem,de Pillart jobbhatvedben jatszatni sem volt okos dontes.Ukran srac jol jatszott megis lecsereltek.
07:41 Tojogalamb: Mert itt kovesden a visszaosztasokrol szol a tortenet azert van ilyen szegyenteljes teljesitmeny. Nem az jatszik aki jo formaban van. Azert a hatterbol meg mindig Toth Laci iranyit,elvegre Kuttort o hozta.
17:47 Kasza: mért nem lehet a szünetben cserélni ha valakinek nem megy a játék. Kosztának nagyon nem ment
12:07 pali83: Drága pénzért igazoltunk jó képességű csatárokat a kis padra.Ilyen sok pénze van Kövesdnek?BAJ VAN SZERINTEM A VEZETŐSÉG KÖZÖTT!VALAKIT,VALAKIKET EL KEL ZAVARNI.MEGINT A BENTMARADÁSÉRT FOGUNK KÜZDENI.jÖNNEK A NEHÉZ MÉRKŐZÉSEK.
10:54 istvan56: Én le merem írni, ezt a meccset szerintem a sorozatos edzői tévedések miatt vesztettük el!
10:54 istvan56: jobb képességű csatárok vannak a kispadon. Hamarabb le kellett volna cserélni, ezt az edzőnek látnia kellene. A fiatal balszélső becserélése egy tévedés volt... A másik két cserének már nem volt ideje, de sokkal lendületesebb lett a játék általuk!
10:52 istvan56: István Gáspár Elöljáróban a hangosítással meg voltam elégedve! A csapatról már ezt nem tudom elmondani! Az összeállítás és a csere az edző felelőssége és ez most 3 pontunkba került! Koszta mostanában csak árnyéka önmagának és mindig kezdő, holott sok
17:48 BA: sajnos, de nem volt les, az indítás pillanatában Hudák beragadt, nagyon jó volt a partjelző
15:03 Kérdés :: Csirmazzal mi lesz? Meccskeretben nincs.
10:16 Hali: Szerintem, ha lassítva kikockázod az volt 3m-es les is!
10:00 Csák: https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2018/08/12/mezokovesden-is-hibatlan-maradt-a-honved-tapad-a-fradira Én akárhogy lassítom ez 2m-es les volt!!!!!!!!!!!!!!!!!
09:24 Peta: https://index.hu/sport/futball/2018/08/13/mlsz_produktivitasi_rendszer_nem_az_nb_i.-nek_termel_a_felcsut/
09:15 Peta: Csaba : Farkas az egyik legjobb kvalitásu védő a keretben,bátor,jatós, lendületes és TUD BEADNI, sőt védő létére nagyon jól lő távolról is. Nem kartam itt fényezni, deNekem nagyon tetszik a játéka és hozzá állása .
09:09 Peta: Igen, hazai pályán - ellenféltől függetlenül - nem igazán megy a játék,rengeteg pontott vesztünk itthon és ez nem szurkolás vagy biztatás kérdése és edzőváltozásoktól is független
09:09 Csaba: Van vagy tíz középpályásunk, de egy sem tud pontos labdával indítani. Farkas nélkül nem volt a jobb szélen egy elfutásunk, egy beadásunk sem. Ha valakinek nem megy a játék, azt nem kell szenvedtetni a pályán. Kuttor hibázott a taktikával!
09:01 EB: Máshogy látjuk... Talán mást is várunk.
08:45 Peta: EB : már megbocsáss. de Én fizetek és focit szeretnék látni nem vergődéstr és magyarázkodást Igenis néhány játékos nagyon halovány volt, ugy tünt a szakmai stábnak ez megfelelt és csak az utolsó 10-15 percben volt elfogadható az akarat..
08:31 EB: Az más kérdés, hogy a második félidőben már nem volt erő futni, főleg elől. Az sem segít, ha pár úriember Kosztára fröcsög (10 méterre tőle) az egész második félidőben nagy hangon, ahelyett, hogy drukkolna / szurkolna / csendben maradna.
08:28 EB: Még kell tanulni egyeseknek kulturáltan veszíteni. A meccs jó volt, az eredmény nem. Márknak nem jött össze semmi, előfordul. A taktikával mindenki tisztában van, bent voltatok az öltözőben?Bence az egyik legjobb, legakaratosabb volt tegnap-szerintem
23:47 Krapulax: Kosztanak gyenge napja volt-van ilyen. Az elso felido szerintem teljesen rendben volt. Jo hozzaallas, jo jatek. Ma ennyi volt a meccsben. Egy hiba eldontotte. A meccs napjan 14 alatti gyereknek is minimum 1600 Ft a jegy. Koszonjuk szepen!
21:15 Julius: Azért nem nyertünk, mert percekig nem volt mozgás elől. Álló embereknek nem tudsz passzolni mert megelőzik őket.
21:12 matyofoldi: A Honved ellen itthon megint nem ment akarcsak tavaly... Nem tudom miert de nagyon nem megy valamiert ellenuk... Most is jobvak voltak sajnos el kell ismerni...
20:57 Peta: Nekem ugy tünt, mintha néhány hazai játékosunk abban lett volna érdekelt hogy ma a Honvéd nyerjen, lehetőleg 0- ra... Én igy láttam.
20:23 Peta: Kasza: .egyetértünk
20:18 Kasza: Toth, Koszta kerék kötök
20:12 Peta: Bravo fiuk, igy kell ezt csinálni... miért nem cserélünk máér van 2-3 olyan emberünk aki kritikán alul játszik, miért csak az utolsó 10-15 percben fogunk megint cserélni ? ja..hogy jön mix, akkor nem szóltam semmit se.
20:02 pali83: Miért ülnek a kispadon a jó csatárok?Kutor?
19:59 pali83: KRAPULAX.iGAZAD VAN Egyetértek veled,Mind a kettőt le kel váltani.MLSZ-T.és Kövesdet is,
19:52 Tojogalamb: Koszta is egy nagy rakas szar. Nem is a labdat nezi, inkabb az ellenfelet utkozi, ahelyett hogy a labdaval foglalkozna.
19:39 Peta: Kuttor...hozd má-r le azt a szerencsétlen T Bencét, minden támadás rajta akad el, állandóan totyog visszafelé mint egy szaró galamb, csak hátra passa van meg oldalra kb 3 méter
19:24 !!: Ostoba- Két nappal a meccs előtt derült ki, hogy nyár van ugye te nagyeszű!!
17:07 Tojogalamb: Ez a hivatasuk, ezt vallaltak, raadasul tobb millioert! Gyarimunkasok nem tehetik meg, hogy kesobb menjenek dolgozni tized annyi penzert.
16:10 Krapulax: Mekkora ujdonsag, hogy nyaron meleg van! Megsugom: attol, hogy a gyep fűtött, decemberben még szetfagy majd a lelatokon az a nehany nezo, aki kimegy. Az MLSZ - karoltve a kovesdi vezetokkel - eluldozi a nezoket. Es a szinvonalrol 1 szot sem irtam.
15:01 Ostoba: Gyerekedet tedd ki 40fokba meccset jatszani te ostoba.. majd rajossz akkor miert tettek at..
21:42 !!: Lejöttünk hétvégére a Zsóryba. Jegyünk is van a meccsre / karszalagos/. Erre 17-óra helyett 19 - óra a kezdés. Hétfőn pedig munka van, nem helyi lakosok vagyunk. Minél több szurkoló legyen a stadionba!!!!!!! Nevetséges.
20:06 B csapat: 4-4 dontetlen a Mad otthonaban a szezonnyiton.
12:54 Krapulax: Két nappal a meccs előtt módosítani a kezdesi idopontot!??!??
13:22 Krapulax: Koszonom a valaszt! Ha valakinek lesz tapasztalata, az ossza majd meg, pleez. Ha nekem lesz, en is publikalom.
12:04 !!: 14 éven aluli gyermek egy kísérővel ingyen léphet be a stadionba ha hétköznap veszi a jegyet. Meccs napján viszont teljes árú jegyet kell venniük. Én legalábbis így értelmezem.
08:43 Krapulax: A meccs napjan egy 14 ev alatti gyereknek mennyi a jegy? Teljes ár, vagy "csak" 500 Ft lenne az egyebkent ingyenes belepes? Ti hogyan ertelmezitek?
18:31 Torony: Itt csak a szurkolók lehúzásáról van szó!Ilyen indokkal jegyárat emelni nevetséges!Szánalmas lépés a klubvezetés részéről!
16:35 !!: Mi úgy készültünk ,hogy lemegyünk vasárnap a Zsóryba fürdés után pedig "ingyen "megnézzük a meccset.Ahogy nézem a karszalagos jegynek lőttek!
10:51 Mahoni: Köszönjük szépen ezt a burkolt jegyáremelést!A szurkolók fele nem is kövesdi,nem tudnak hétköznap jegyet venni elővételben!Ettől a lépéstől nem lesz kisebb a jegyre várók sora meccs előtt!Szóval köszönjük szépen!