15:26 Andy: pali83 bocsi,de milyen olasz klub? Nem a DAC edzoje?
10:38 pali83: De csak ideiglenes,mert már az olasz club el engedte Rossit,és csak az utolsó simítások vannak hátra,hogy a szerződést meg kössék.
18:33 Csaba: A Nemzeti Sport cikke: Bő egy év alatt 82 változás a kövesdi csapatnál ami télen tovább folytatódhat.
18:15 Palinak: http://m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-szelesi-zoltan-az-ideiglenes-kapitany-hivatalos-2598543
17:49 pali83: Marcco Rossi lesz a válogatott kapitány.
21:20 Krapulax: A lenyeget senki nem emliti: mindossze ket csapatot kell megeloznunk ebben a rettenet gyenge mezonyben. Annak, aki az elmult 30 evben nem latott magyar klasszist, ajanlom Gera "UEFA KUPA" dontovel vegzodo meccseit!! Meg fog lepodni.
20:12 kovács bukcsu: sok féle véleményt olvastam az uj edzövel kapcsolatban.remélem mindenki sportemberként megadja neki a bizalmát és türelmét.legyen a jelszonk..uj seprü jol seper-persze ha mi is segitjük
21:08 lilaköd: Teljesen igazad van, tüzközeli játékos menedzser cégei érdekeltek a csapat 80 % -ban
21:06 lilaköd: Remélem ő állítja össze a csapatot, nem pedig csak báb lesz és a háttérből irányítják ki játszon " Mezitlábas: Te ugy látom jól ismered a belső viszonyokat, sajnos kézi irányitásu marad a gárda, ki játszon - ki nem a háttérből irányitják majd Őt is
21:01 mezítlábas: Emberekről beszélünk, nem pedig egy munkadarabról.
20:40 Csaba: Szivics Mevouguo elzavarásával ezer ellenséget szerzett, Radványi jó kezdés után a sok selejt leigazolásával elvesztette tekintélyét.
20:27 mezítlábas: hogy egyesek milyen erkölcsi megfontolásból osszák a csapatot két részre, hogy selejt, meg nem selejt. Nevezettet nem tudom minek tervezték, de valószínű ő is méreten aluli.Megjegyezném, ha a csapatot az edző állítja össze Strescsik és Bence játszik
20:22 mezítlábas: Sok passzos játékot emleget. Szerintem Szivics és Radványi is azt próbált játszatni. És nem is azzal volt a baj, hanem a góllövéssel. Szerintem, ha gólt lőnénk, sokkal kevesebb gólt kapnánk. Feljavulna a védekezésünk is. Azért azt nem nagyon értem,
20:19 mezítlábas: Kíváncsi leszek az új edzőre. Meg lehetősen "szűz" ő még az nb1-ben. Remélem ő állítja össze a csapatot, nem pedig csak báb lesz és a háttérből irányítják ki játszon. Sajnos bennem ez az opció is felmerült. Nem lesz egyszerű.
18:33 Csaba: Egyezik a véleményem matyóföldivel. Nem rutinos edzőt igazoltunk, bőven van benne rizikó. Talán az 560 nb-egyes mérkőzésében bízhatunk, megtapasztalt már mindent.
18:13 Kutya: Elekről meg annyit annak idején játékosként csapat züllesztése miatt rúgták ki. Aztán vezetőedzőként hajdúböszörményben leszerepelt. És ezek után ezt az embert visszahozták ide másodedzőnek. Úghogy csak ennyi a problémám velük kapcsolatban.
18:11 Kutya: Amikor jött Tujvel akkor is dombót favorizálta,mert Tujvelt semminek tartotta.De már akkor kijött,hogy dombó ulbert edzéseitől leépült tujvelt védették mert még akkor még ment neki.De hogy ő is huzamosabb ideje ulbert keze alatt volt lenullázta magát
18:07 Kutya: Kálmán! Nézd meg amióta Ulbert itt van azóta mennyi kapust épített le?Itt Horváth Tamás és ő azt mondta nem jó kapus és akkor Dombót védette.Szerintem Horváth azért bizonyított itt kövesden egy másik kapusedzőnél és nagyon jól védett.Dombó a mindene
17:14 Macsy: Csaba: Neked, rólad írtam. Majd ha leveszed a napellenződet akkor újra megszólíthatsz.
17:11 Szurkoló: pali83-nak: Véber ugyanezt nyilatkozta annak idején csak a játékoskeret volt más!
16:35 Kálmán: Kutya! Elárulod, hogy konkrétan mi a baj velük?
12:15 Kutya: Elek és Ulbert mit keresnek még itt??? Kuttor remélem őket nem tartod meg, mert akkor hasonló sorsra jutsz mint az elődeid!
11:36 Csaba: Abban bízhatunk, hogy új seprű jól seper. Sok sikert az új edzőnknek!
11:34 Csaba: Macsy: Ismét magadat minősítetted!
10:40 matyofoldi: Azért bátorság egy ilyen felnőtt vonalon még tapasztalatlan edzővel egy az eddigiek alapján kutyanehéznek ígérkező feladatnak (bentmaradás) nekivágni...Ziccereket elrontó csatárokkal, lassú, sokat hibázó védelemmel.Ezzel együtt is HAJRÁ és SOK SIKERT
10:25 Macsy: Kuttornak nem örülök. De ha már itt van hajrá!
10:24 Macsy: Csaba: Hülyékkel nem vitatkozok, mert felesleges.
09:54 pali83: Szurkoló!Egyezik a véleményünk,hogy még játékosnak sem jó,nem edzőnek.Láttam a t.v. Ma reggeli adását Kövesd-Debrecen,de ezeket a csatárokat a világ f.elzavarni.100%-kos ziccereket ki hagyni.Nem véletlenül mondta Radványi,hogy az idegei,egészsége töb
09:37 ?: Remelem kuttornak uj szakmai stabja lesz, amit be is jelentenek.
08:34 NSO: A mai Nemzeti Sportban már cikk van a bejelentendő utódról, Kuttor Attiláról. http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ns-kedden-dont-az-mlsz-boloni-mar-nem-lesz-kapitany-kedd-2597839?utm_content=buffer11d93&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_
22:29 Gyu: Örüljünk,hogy Bandi bá idehozta kövesdre az nb1. Egy jó edző össze tudná rakni a csapatot. Kiszórná a sok selejtet mondjuk Bencét . Ja és egy kis erősítés majd jol jönne majd. Kövesd nem fog kiesni azt nem engedi a kormány.
18:46 Szurkoló: Strestiket elnézve meg az ő játékát mióta elment innen Pintér nálam nemhogy a kispadra de még a takaritószertárba a felmosókhoz se állítanám be nem hogy a kezdőbe! Amit művel foci cimszó alatt az kritikán aluli!
18:44 Szurkoló: Semmi nem fog változni a játékosok nem fognak hajtani tök mindegy ki az edző! Jöhet ide "Muringyó" meg "Andzselotti" vagy "Gardiola" ebből a sz.rból nem lesz így bent maradás!
18:44 Csaba: Bárki is lesz az új edző, a vezetőségtől is szigorúbb hozzáállást várok el, mert a játékosoktól sokkal többet várnánk el a jó fizetésekért!
18:39 Csaba: Macsy: Te kezdted a személyeskedést. Azt gondoltam, hogy bocsánatot kérsz az Elnök úrtól! A hozzászólásod nem vol túl "szalonképes", ezért törölték.
18:34 pege: Szurkoló-teljesen egyetértek veled!!Most mi lesz ,jön egy uj edző ő se lesz csodákra képes.Mitől fog a csapat pontokat szerezni ha nem bírják a kaput eltalálni 3 méterről!
18:27 Szurkoló: Klub szinten meg a béka segge alatt se vagyunk a játékosok elbohóckodnak milliókért! Nálunk is ez van!
18:26 ???: Csatlakozom az ellőttem szólóhoz!!!!!!!!!!!
18:25 Szurkoló: Beszüntetni minden foci tevékenységet U14 ig bezárolag! És újrakezdeni felépíteni az egész magyar labdarúgást hozzáértő emberekkel! Az elmúlt 30 évben nem tudtunk kinevelni egy klasszis játékost sem!Ezért tart itt a válogatott is!
18:23 Szurkoló: Nem kell ide profi futball vissza mindent amatőrnek azt dolgozzanak meg a pénzükért meg legyen teljesítmény utáni fizetés! De elötte elzavarni az összes játékost meg akik tönkre tették a magyar focit edzőstül!
18:19 Szurkoló: Kuttor? Még játékosnak is kutyaütő volt nemhogy edzőnek, ne vicceljünk már! Indokolatlanul sok fizetést kapnak a játékosok teljesítmény meg nincs! Meg elpadoznak egy 1 idényt a nagy stexért de 10 méterre pattan el töle a labda!
17:39 lilaköd: ...sajnos semmi sem fog változni, a jólfizetett keret tagjai továbbra el lesznek a langyos posványban szeon végéig, utána meg tovább állnak...kezdődik minden előlről..
17:34 lilaköd: ...ugye...ugye..mondtam hogy ez lesz a debreceni meccs után, de csak lefikáztatok, mondtam hogy elküldik a vezetőedzőt, ezt már 1 héttel ezelőtt eldöntötték ...
17:18 Peter79: Nektek senki sem jó úgy látom! Mindenkiről van véleményetek. Ez van fogadjátok el Kuttort és az ő stábját. Mert minden bizonnyal ő nevezi meg a segitőit. Adjunk neki lehetőséget, hogy bizonyithasson.
16:22 Kasza: Kuttor megint a Haladástól ,biztos TOTH L. ajánlás sajnos
16:03 pali83: Folytat.Fel.Majd ő is Kuttor edző jelölt,majd decemberben idehozza az ő liblingjeit,és az itt maradottakkal mire össze szoknak vége a bajnokságnak és ki estünk.Ne legyen igazam,de itt már csak a csoda segíthet.Hajrá Kövesd,a remény hal meg utóljára.
15:57 pali83: Andyka!Egyet értek veled,hogy aki le tótozta Radványi urat,annak nem a be írása,hanem ő maga hülye.Kuttor ide hozatala egy bak lövés,mert a szombathelyi csapat züllését ő,majd Mészöly idézte elő.Kuttor és Pintér,egyik kutya,másik eb.Verebes fedezte f
15:52 Macsy: Elek vezényel, Sivák mellett az egyik kedvencem volt az akkori csapatból. Kiváncsi lennék erre a Radokira, ha csak fele annyit tud, mint Bódog nem lenne rossz.
15:50 Macsy: Csaba: Lehet idősebb vagyok, mint te, ne kezdjünk személyeskedni! Saját pénztél áldozza Tállai? Gondolkodj mielőtt kötekedsz!
15:08 Gyuri: http://rangado.24.hu/tartalom/cikk/438198_a_bundesligabol_erkezhet_a_mezokovesd_uj_edzoje