17:53 Peta: ZTE-PUSKÁS AKADÉMIA 1-0 kupameccs : VÉGE! 1-0-ra győztek a hazaiak !!!
14:41 Scout: Fabrice Badouina Onana a téli felkészülés során több edzőmeccsen szerepelt a kövesdieknél, illetve a klub törökországi edzőtáborában részt vett. mai nappal leigazoltuk.
11:40 ?: Nekünk Brasen és Veselinovic nem kellettek. Mindketten végig játszották csapatukban a mérkőzést. Ráadásul Veselinovic gót is lőtt.
15:04 Csaba: Kövesd- Szolnok 1:1 , Kövesd-Cegléd 4:0.
14:16 Médiamágus: Ma 2 edzőmeccs,a Zsóry Campingben található edzőpályánkon kerül majd sor, ahol nézőtér hiányában szurkolókat nem tudunk fogadni, jobb helyeken élőben adják egy netes streamen hamár 2 meccs is van 1 napon
20:24 Peta: http://www.boon.hu/uj-fiuk-a-mezokovesd-zsory-fc-nel/3769227
17:53 Peta: Bölcs döntés,3.számu kapus is legyen bevethető, ne csak a kispadot koptassa. Előző fiatal portás próbázónak további fejlődést kivánok.
17:26 Csaba: A mai napon még kapust is igazoltunk, és ez biztos, mert az újságban olvastam. Néhány hozzászólás eléggé légből kapott, és vagy igaz, vagy nem.
11:08 Csaba: Fiatal szerb csatárt igazoltunk. Végre egy támadó!
18:07 Csabának: Na onnan nem szabad tájékozódni, mert ott csak a félrevezetés folyik. Úgy van minden beállítva, hogy minden szép és jó, minden rendben van.
14:35 Csaba: Én a sajtóból tájékozódom. Óriási öröm számomra, hogy sok jól informált szurkolótársam van.
08:44 xoxo: Csaba is leirta,hogy Tujvel hibazgatott,ezert tudott Dombo lehetoseget kapni.Nem volt annyira jo,hogy ne lehessen Ot vagy barki mast kivenni a csapatbol.
08:42 xoxo: # jol lat par dolgot igy az irasaibol. :-nak viszont szerintem nincs igaza.Lehet,hogy van valami szemelyes ellentete is Tothra,ha ennyire kritizalja.A jatekosdologrol pedig nem gondolod,hogy elotte is igy lett volna ha ez igaz,hogy azert jatszik?
08:29 #: Csaba neked az a baj sok ralatasod nincs a klubra es tudnal a dolgokrol te sem igy velekednel szeretett klubodrol.
08:26 #: Egy tokos ember volt az elnok fia, aki latta hogy mi folyik itt es inkabb lelepett. Mindenki mas lehuzza a klubot es nagyon jol megel a sok ingyen elo belole.Toth vegulis megerdemel egy kocsit ha mar ilyet elintezett.
08:25 Csaba: Szegény Misák még labdába sem rúgott Kövesden, máris kiosztjátok. Dombó azért is védhetett, mert Tujvel sorozatosan "lepkézett".
08:21 #: Nem tisztem vedeni Tothot,de azert sok kisebb szponzorokat es egyeb mas dolgokat elintez a klubnak. Van mas szemely is aki orranal fogva vezeti az elnok urat es azzal sem foglalkozik. Ugyanis mindannyian jol jarnak es gazdagodnak a kis focibol.
06:18 .: első aki választott magának kocsit hát Tóth L. mert azt mondta, hogy ő intézte és ez neki jár. Nem tudom, hogy az Elnök Úr mikor veszi már észre, hogy Tóth L. az orránál fogva vezeti és csak saját pecsenyéjét sütögeti.
06:16 .: érdekelt és játszatni kellett, hogy ha úgy alakul el lehessen adni. Össze-vissza igazolgat játékosokat. Vagy meg kell nézni, hogy amikor átvették az autókat akkor Bocsi A azt nyilatkozta, hogy a vezetőségből senki nem tart igényt autóra. Ki volt az
06:13 .: Addig amíg Tóth L. irányít mindent addig itt nem lesz normális csapat. Meg kell nézni, hogy miért Dombó védett a őszi szakasz vége felé? Választ is leírom: szerződést kötött azzal a játékos menedzser irodával amiben Tóth L is
18:24 ?: Volt nekünk egy Jakub Brasenünk is, aki kiváló támadó középpályásnak volt kikiáltva és láthattuk mi lett belőle. Most már végre csatárt kéne igazolni, mert a bosnyák válogatott csatár már nem jön ide.
18:13 Peta: Csák : ...de lehetséges hogy valakiknek jó befektetés
18:12 Csák: Önt, Önöket azért fizetik, hogy azt a minimális fáradságot próbálják elvégezni! Igen Szlovák válogatott volt 45percig, amikor a Svédek 6:0-ra elverték őket!
18:06 Csák: T,vezetőség,Tóth L úr, az internetnek az a nagy előnye, h meg lehetne nézni: ki , hol és milyen minőségben játszik. Egy Egyiptomi vagy Lengyel kiesőjelölt csapatba is ritkán szerepet kapó játékos megvásárlása, szerintem enyhén kérdőjeles!
17:16 Peta: Patrik Misák a Mezőkövesd játékosa.
17:13 Krapulax: Jajj, az ev jo hire, hogy Marek mashol keresi a boldogsagot!! Es még csak februar van. Azt viszont sajnalom, hogy Keita nem bir beilleszkedni. Az kimaradt annak idejen, hogy nekem mostanaban az In Flames-tol a Chosen Pessimist a kedvencz szamom.
21:47 Peta: A Mezőkövesd támadója, Marek Strestík, az NB I-be tartó Kisvárdánál folytatja pályafutását. ...biztosan olyan komoly célokat vázoltak fel a vezetők hogy ugy döntött ott fejlődik tovább..
07:29 xoxo: Termeszetes, hogy a bajnoki meccsek a mervadoak, de igyvan nemcsak akkor kell ide irni, amikor lehet szidni oket, hanem amikor ilyen edzomeccsek utan van a csapat lehet bizakodni is. Jovoheten meg egy foproba es jojjon a Puskas Akademia!Hajra Kovesd!
17:40 Béla: Nagyon sokan lefikázták a felkészülési meccsek elenfeleit. Most kíváncsi lennék a véleményükre, tudván ,hogy a bajnoki számít M a jd
12:10 Hali: Hajrá Kövesd!!!! Úgy látom a gyalázkodás jobban megy, mint a dicséret!!!!!!!!
11:47 Csák: A mérkőzés összefoglalója 3 percben: https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=Pxi7Pim-4Zk
17:56 Csák: Vagy itt nézhető, de nekem nagyon szaggatva jön: http://www.chernomorets.odessa.ua/club/news/10997/
17:43 Csák: Csernomorec elleni mérkőzés felvétele: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=eaeM-Qt3Fow
17:13 Csák: Ez így már rendben van, remélem a hazai bajnokságban is így teljesítenek a fiuk!
18:54 Peta: Valószínűleg Marek Strestik a tavaszi szezonban már nem a Mezőkövesdet erősíti majd.több csapat is érdeklődik iránta, a legkomolyabban egy cseh élvonalbeli klub. A 31 éves cseh-magyar támadó ősszel a kövesdiek alapembere volt,